Helt sjukt

Okej jag och Elin fick efter att jag kommit hem från jobbet (kl 02) ett sjukt sug efter choklad. Vi tänkte först baka chokladbollar men det kändes jobbigt så vi tog en promenad för att se vad vi kunde hitta. Inte en käft ute, bara konstiga människor och två jävligt skumma killar som levererade matvaror till en hälsokostbutik. De försökte lura oss att de hade sandwichs som vi kunde få men vi gick inte riktigt på det så vi gick istället åt andra hållet. Gick in på ett hotell och frågade receptionskillen om han visste om någon nattöppen affär. Han säger nej men att han känner killen som äger butiken precis bredvid, så han RINGER killen (det här inträffade alltså för ca 20 min sen, kl 03 på morgonen) och killen som äger butiken kommer från ingenstans körandes på sin lilla moped och öppnar butiken åt oss så att vi kunde köpa choklad! SJUKT BRA! Sen kom det andra människor också som ville köpa så vi drog ganska snabbt. Nu sitter vi här och förundras av livets små egenheter. Nu blir det att göra läxa och sedan sova. Elin åker hem imorgon, om hon inte missar flyget.

Skolrestaurangen där jag äter nu är sjukt bra. Ligger i en separat byggnad en bit från där vi har grammatiklektionerna. Kostar 2,85€ (typ lika mycket som man får betala för en sandwich på Franprix) och för det får man en tallrik varm god mat (åt spaghetti, varma grönsaker och kalkon idag), frukt/grönsak och efterrätt (valde chokladtårta idag). Man blir mätt och nöjd!

Den 31 oktober (Halloween) infaller en fredag i år och eftersom alla människor ändå kommer jobba är det väl lika bra att göra någonting kul av det, så Adrien (manager) ska prata med Fernand (stormanager) som ska prata med Mr Lassalle (Överstepungen) och fråga om vi får klä ut oss på jobbet. Jag ska vara pirat eller pilot. Nu blir det läxa!


Dagens låt: Got to be real -Cheryl Lynn


P.S. Folk är sjuka i huvudet! Hade ett bord som försökte smita utan att betala och deras ursäkt när jag stoppade dem var "Vi har bråttom, vi kommer missa vårt tåg!". De verkade mer irriterade än generade. De var förresten överhuvudtaget inte generade! Sarah hade en gäst som tog en springnota, hon kutade efter honom, fick tag på honom och sedan slutade det hela med att två andra okända betalade för honom för att de tyckte synd om smitaren som inte hade pengar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0