Tja

Imorgon blir det nyyyåååååår!! :D 

Ensemble, c'est tout

Ikväll har jag sett den här filmen ("Tillsammans är man mindre ensam") baserad på romanen med samma namn, skriven av Anna Gavalda. Väldigt bra var den! 



Name Your Penis!

http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/577/

Mammas visdomsord

"Ja, det är ju inte så trevligt att ha ljus i ögonen när man är förkyld"

Förresten!

Sarah, om du läser detta: Titta vad fint pepparkakshuset blev!

Vi hade lite julbak innan vi åkte (jag, Sarah och Lisa). Lussekatter och pepparkakshus blev det! Gjorde en sats lussekatter och byggde fyra pepparkakshus med Sarah. Ett hus till min lägenhet, ett till danska Sofie som inte visste vad det var, ett till Annie som älskar dem, och slutligen ett (i princip) helt egetbyggt pepparkakshus till La Plage, min favoritbar i Paris. Här kommer resultatet: (Har inga bilder på de andra husen än)




Hej

Idag har jag varit och köpt skrubbhandskar på Body Shop och en liten skyddspåse till min nya mobiltelefon som jag har fått. En sprillans ny Samsung U600! Jag är väldigt nöjd. Den är inte ful och den har bluetooth! Det är allt jag kräver.

Igår var vi ute på Corona och dansade loss, det blev mycket alkohol, det var roligt! Blev tillochmed raggad på, i lilla Umeå, haha! Tog bussen dit och promenerade hem, ända från universitetet. Försökte få i oss någon typ av nattamat men det var stängt överallt. Älskade Umeå... 
Emma sov hos mig, det var mysigt.

Ikväll kommer Sofi, Mathias och Emma på besök. Sofi ska åka tillbaka till Oslo imorgon så det blir lite adjökväll. Mamma och pappa har middagsgäster (smet precis upp, efter varmrätten) och maten är riktigt lyckad ikväll! Krustader med räk- och champinjonröra till förrätt följd av en saffranskryddad lax- och räksoppa till varmrätt. Till efterrätt blir det Gino, mammas favorit. (Min Lisa från Haparanda ska ringa snart, hon har GOSSIP!)

Stannar nog i Sverige över nyår i alla fall, ska hem till Niklas som ska ha fest i hans föräldrars hus. Bastning på eftermiddagen och därefter trerätters. Sedan alkohol och dans! Vi blir runt 25 stycken, men det är bara 10 som ska äta. Jag och Mathias har fått i uppgift att komponera ihop efterrätten. Får se hur det går...

Det var senaste nytt från Umeå, det här är Ekot.


Dagens låt: You Sexy Thing -Barry White



Celebration

Eftersom både jag och min coola kusin Evelina är nyblivna singlar tänkte jag att vi skulle fira det med att titta på Beyoncés nya video, med låten "Single Ladies (Put A Ring On It)". Enjoy!



Hemma!

Nu är jag äntligen hemma. Det är skönt. Känns väldigt konstigt dock, jag vet inte vart jag hör hemma längre. Saknar Sarah som inte kommer tillbaka efter jul..Hennes sista kväll gick vi på Falstaff och åt pizza och drack lite. Det var trevligt!

Idag har jag varit på stan och susat runt. Fixat sista julklappen så nu är det bara inslagningen som saknas. 

Higgins är en ond katt som vanligt, han blir nog aldrig bättre. Far säger att det blir en mössa av honom snart. Jag tvivlar inte en sekund på hans ord.. Nu ska jag på OKQ8.

God Jul!

Senaste nytt

Paolo är dum i huvudet. En riktig idiot. Ett kukhuvud helt enkelt!

Bakade med Lisa och Sarah i onsdags, det var mysigt. Lussebullar och Pepparkakshus! Bakade till klockan sex på morgonen. Vi började vid 22-tiden, men sen blev det vin och pizza och godis emellanåt också.

Är nästan färdig med julklapparna, har bara fyra kvar. Ska handla lite fransk mat också, att ta med till Sverige. Ska hinna tvätta ockå, och sedan är jag nog resklar. Nu vill jag bara hem, hem, hem.

Dagens låt. Caught out there -Kelis

World of Partycraft

Annies pojkvän Graham jobbar för Blizzard så igår var vi (Annie, Sarah, Lisa och jag) på WoW-julfest. Gratis mat, gratis vin, drinkar, ost, dessertbuffé, bowling, storbildsskärm med kareoke, dansgolv och annat trevligt! Jag höll mig road hela kvällen, framtill klockan 04! Lagomt sliten idag, sitter och myser med Lisa på Le Bastille med varsitt glas Bordeaux. Ska strax förbi La Plage för ett glas. Mys!!





Tisdag kväll

Snön är borta (det var +7 C idag), men det är bara 18 dagar kvar tills jag får åka hem och fira jul! Måste börja med julklappsinhandlingen..

Laure fyller 24 år imorgon så jag har köpt en liten ask lyxchoklad samt filmen Dirty Dancing. Hon brukar säga att det är hennes favoritfilm, så jag tänkte varför inte. Det kan ju hända att hon redan har den i södra Frankrike men i så fall får hon väl byta den. Hon arrangerar en liten middag imorgon så det blir grannarna och så lite annat folk som vi känner. Längtar redan efter middagen imorgon, hon är lite av ett mirakel i köket!

Mötte Sarah helt randomly på linje 1 på tunnelbanan på väg hem från skolan så vi följdes åt till Bastille och hängde på Starbucks och pratade julklappar innan hon började jobba kl 18. Hon åker hem till Sverige och kommer inte tillbaka efter jul, INTE okej!

Var på middag med Vincent (servitör på Indiana) igår kväll, det var väldigt, hrm, speciellt, haha! Paolo är fortfarande i Schweiz. 

Skolan blir svårare och jag är nervös inför provet...Laure lagade mat ikväll (som vanligt) som bestod av skinka, smält ost, kokt potatis och sallad. Väldigt enkelt, men hon vet precis vad hon ska göra för att det ska smaka underbart gott! Tänkte lägga mig tidigt ikväll, får se hur det går!


Dagens låt: Gone going -Black Eyed Peas


RSS 2.0