Måndag

Idag kommer min mor och min far och min gris!

Idag är det måndag

Och jag är sjüüüüükt seg. Blev tvärförbannad på vårt internet igår och bestämde att jag bara SKULLE ladda upp alla bilderna från Alperna på FaceBook den här gången, kosta vad det kosta ville. Och det gjorde det! Från cirkus midnatt till åtta på morgonen imorse tog det. Grattis. Men nu är de uppe i alla fall, så var vänlig gå in på FaceBook och njut! Gick och la mig där runt åttasnåret och vaknade rätt utvilad kl 16:15. Är mosig som ett svin idag, det känns som att jag är bakfull, så illa är det. Tog metron till Père Lachaise för att hänga vid Edith Piafs grav, men kyrkogården var stängd. Bestämde mig för att gå tillbaka, frågade mig fram och förväntade mig en cirka 40 minuters promenad. Efter 10 minuters raksträcka var jag vid Voltaire (stationen precis före Charonne). Det är sjukt hur litet Paris kan kännas ibland, om man bara vet vägen. Det tog dubbelt så lång tid att åka metro dit som att gå hem. Dessutom såg jag en väldigt fin liten park med fågelkvitter på vägen tillbaka. Nu ska jag skype:a med mor min!

Dagens låt: Les mots d'amour -Edith Piaf


image286


P.S. Hyrde Le chocolat, Jalla Jalla (!) och La Môme i två dagar men hann bara se halva La Môme. Jalla Jalla! funkade inte. Ovärt! Hoppas de köper in en ny, då ska jag vara den första att hyra den.

ÇA PLANE POUR MOI

Ça plane pour moi!!! SNART KOMMER MAMMA, PAPPA OCH IDA! :D PEPPEN!!!
Sötaste

MSN idag med lillgrisen Ida:

 
Little Miss Sunshine says: (22.48.00)
funderar på att äta lite compote de pommes
Little Miss Sunshine says: (22.48.07)
om jag orkar öppna kylen :P
(F)Ida says: (22.48.15)
är det pomfrites fast finare ord?02:45

Jag fattar ingenting
Je ne comprends rien
I don't understand anything

Orka

Nej
Jag är svintrött så jag har inte orkat blogga. Har varit ute med Henrik ikväll på två barer, det var mysigt! Nu ska jag sova.

RSS 2.0