Spring is about to pop in

Helt ärligt. Men med riktigt aprilväder! Det var molnigt imorse, det haglade och regnade mitt på dagen och runt 18-tiden värmde solen riktigt bra!

Har inte tid att skriva ett långt inlägg för jag ska ut med Henrik. Alperna var svinigt värt även om jag fick ett infall att inte åka i fredags. Väääärldens pms-anfall, men åkte till slut i alla fall och det ångrar jag inte. Det var så mycket snö, och allt var underbart! Nu måste jag skynda mig och handla på Franprix och sedan dra. Puss!
Dagens låt: Billie Jean -Michael Jackson

Hej

Snart ska jag jobba. Idag var skolan ganska rolig. Kom dit efter lunch eftersom att jag försov mig först och sedan när jag pallrat min röv till Raspail så märkte jag att jag inte längre hade mina vantar med mig, så jag fick ett PMS-liknande utbrott och åkte hela vägen tillbaka (vilket innebär att jag måste byta linje på halva vägen) och letade efter dem, men icket. Ringde mamma och klagade min nöd som vanligt också, haha! Det är bra för henne att få lite spänning i tillvaron. En tant i en RATP-kassa gav mig en lapp till en lost-and-found department men det tar dem fyra dagar att "sortera" och då har jag redan åkt till Alperna (hihihi!!!) så jag får stanna till på Forum Des Halles innan jag åker för att köpa vantar, nya hårsnoddar samt påskägg. Undrar när jag ska hinna packa. Nåja, det löser sig. Nu måste jag gå till jobbet. Så jäääävla skönt att jag bara jobbar idag och imorgon och sedan blir det ALPERNA!!!!

Idag har jag fått pengar av Sofi så jag ska köpa min otroligt heta skinnjacka! Tack Sofi!!!


Favorite ---->


Dagens låt: The way you make me feel -Michael Jackson

För bövelen

image281


Shit, jag borde verkligen sova. Det tar tid att slappna av efter jobbet och sedan orkar jag inte lyfta mig från stolen, haha!
Idag är jag svinnöjd eftersom: 
Jag fick 27 Euro i dricks på restaurangen ikväll
ATT FERNAND GAV MIG LEDIGT ÖVER HELA HELGEN SÅ PÅ FREDAG ÅKER JAG TILL ALPERNA!!! :D WOOOOOP! SNÖ!!!!

Fernand är en liten lättstressad surgubbe som egentligen är snäll (även om han av någon outgrundlig anledning kallas för Lillpungen och ingen gillar honom) och som är min chef. Han skriver även veckoschemana. Hade med hjälp av Étienne (servitör) och Pierre (barman) skrivit en svinartig lapp igår om att jag snälla monsieur önskar ledigt över helgen för att få kunna åka bort över helgen och tack på förhand. Och det gick vägen, wooooooop! Längtar så mycket! Komma bort lite från storstan en helg, andas frisk luft och inte behöva servera någon förutom mig själv!

Imorse började dagen bra med att jag backade ut från metrovagnen eftersom det var mycket folk som skulle ut, och sedan lyckas jag ramla ner i hålet mellan perrongen och tåget, så jag dinglade typ med ena benet i luften i någon millisekund innan det kom cirka hundra par armar och hjälpte mig upp, följt av ett smatter av "Ça va mademoiselle?" från olika håll. Pinsamt, men vad gör man. Nu har jag fått ett sött litet blåmärke på höften där jag stötte i kanten! Det var främst två amerikanska kvinnor som hjälpte mig upp och frågade "Are you okay?" och jag svarade på engelska (givetvis) att det var bra med mig. Sedan när jag gick in i vagnen igen frågade en annan kvinna på franska hur det var med mig. Det kändes sjukt kul att först kunna svara på det ena språket, och sedan det andra! Jag är ju helt seriöst nästan multilingual. Mer än svincoolt.

Sedan skola med Beviset På Att Gud Hatar Mig -Sophie Stella, vår lärare. Hon har världens sämsta förklaringar (hon rapar upp grammatikregeln som hon själv nötte in för 30 år sedan) och fattar man inte blir hon sur. Hon bad mig bygga en mening med något grammatiskt jox i, jag försökte två gånger och misslyckades, och då säger kärringen "Alltså, du kan verkligen inte." Vart i helvete ligger pedagogiken i den meningen? Pucko. Tror jag ska byta klass, det är redan många som har gjort det. Efter det helt okej pizza till lunch.

Mitt och Laures förhållande är tämligen lustigt för tillfället. Hon börjar klockan nio på morgonen och går alltså före mig, eftersom jag börjar 10:30. Sedan kommer jag hem runt 17-tiden och drar på jobbet strax före sex. Hon kommer precis hem runt halv 18-tiden så ibland ser vi varandra i dörren. Jag slutar kl 02 och då sover hon redan. Därför har vi kommit på en ypperlig kommunikationsmetod: Post-it-lappar. Det ligger små meddelanden över hela lägenheten som varken jag eller hon orkat ta bort, typ "Hej får jag låna din gråa klänning imorgon?" "Kan du köpa juice?" "Jag ska ut ikväll" osv. 

Ska försöka komma ihåg att fixa ett påskägg till henne innan jag drar till Alperna (ihihhihihihih!!!!!). De har väldigt lustiga "påskägg" här. Det är olika djur (sköldpadda, kanin, kyckling, fisk..) i choklad som är fyllda med godis. Det ser inte jättefräscht ut med en aborre i choklad med fjäll och allt men så länge det är socker!
På onsdag ska jag nog köpa den gudomligt snygga skinnjackan på NAFNAF som kommer sitta som en smäck. Underbart fin är den.
Vidare ska jag försöka komma med en planning över sommaren så fort som möjligt. Taggar som sagt oförskämt mycket inför en ännu obokad shoppingresa till Edinburgh.

Det var dagens mini-update. Nu måste jag sova. Ska bara skriva en lapp till Laure först... För övrigt har jag det riktigt bra just nu!

Dagens låt: Live tomorrow -Laleh

P.S. HIHIHI AAAAHHH ALPERNAAAA!!!


Share the love

Trött......

Less. Ovärd dricks. Trött.

Dagens låt: Dunka mig gul och blå -Frida

Hymens betraktelser

image279
I love my övertrötthet. Måste helt seriöst skriva en bok om Hymen och hans fästmö Mårran..

(Finsk-svensk berättarröst) "Hymen och Mårran tyckte det var jätteroligt att skrämma barna i byn..."

Mårran heter The Groke på engelska, Mörkö på finska, Hufsa på norska och Butu på japanska. I Mexiko heter hon La Coca! Grattis grattis.

Sedan kan ju Jönköping vara exotiskt att åka på weekend till om man vill sy ihop fittan!

"Kvinnor som tillhör de kulturer där en kvinna förutsätts vara oskuld när hon gifter sig söker ibland läkare för att 'rekonstruera' hymen. Detta gäller inte bara unga kvinnor från religiösa familjer med ursprung utanför Europa, utan också unga kvinnor med svensk bakgrund i frikyrkorörelserna, exempelvis Pingströrelsen, Allianskyrkan, Missionskyrkan med flera. I Jönköping, med lång och utbredd historia av frikyrklighet, är dessa unga kvinnor med svensk bakgrund som mest uppmärksammade och synliga i statistiken från kvinnokliniken.[källa behövs] Vad som sker under en sådan "rekonstruktion" är att man fäster två stygn på vardera sidan i slidöppningen. Vid penetration kan dessa stygn slita lossen del av vävnaden och orsaka en blödning."

(Wiki)

Grattis i efterskott alla män förresten, igår (den 14 mars) var officiellt "männens version av Alla Hjärtans Dag"; Steak and blow job day! Woop woop, grattis till er. http://www.break.com/index/steak-and-bj-day2.html

En sista grej... Johan Glans är inte svinrolig men här är han i sitt esse:


Good night!!

Tur att jag är pigg i alla fall

Ääääääärligt. Jag kreverar! Det är helt sjukt hur trött jag är. Försov mig inte imorse men orkade inte kliva upp så jag låg kvar i sängen, tänkte på livet och kom till skolan 12:00. Har jobbat tisdag, onsdag, torsdag och nu ikväll fredag. Alla dagar 18-02, sedan upp till skolan dagen därpå. 10:30-16:30 och sedan jobb igen. Var så nära att somna på cours de phonetique:n idag.
Läraren: "Ça vaaaa? Vous avez travaillé hier soiiir Anna?" (Hur är det, jobbade du igår kväll?)
"Oui madame, jusqu'a 2h.." (Ja till två)
"Oooooo mais ma pauvre il faut que vous dormiez bieeeeeen ce week-end!" (Staaaackars liten du måste sova i helgen)

Skojar hon eller. Jag ska sova så sjuuuukt mycket! Eller ja, så mycket som jag kan. Jobbar ikväll lördag, och så söndag kväll.
Förutom att jag är stört trött så är det mycket att göra på restaurangen och jag märker att jag lätt hamnar på efterkälken om jag inte lägger an supersimultanförmågan och tar mig fram i 190 knyck. Trots min långsamhet har jag lyckats kamma hem cirka tjugonio euro i dricks ikväll! WOOP WOOP!!!

Det är så mysigt att gå hem efter jobbet och så sitter det fortfarande folk ute på uteserveringarna! Funderar på att dra ut grannen eller liknande på ett glas efter jobbet imorgon kväll. Mysaaaarn. Förresten måste jag skaffa pepparsprej för det är väldigt många mindre tilldragande män som pratar alt. följer efter mig på väg hem efter jobbet.

Vidare kan jag berätta att igår var en riktigt långsam dag på skolan, förutom lunchen som var svinvärd. Det är inte ofta jag drar i mig en halv flaska vin på en halvtimma, but I made it! Jag och Elin drog en asfransk lunch: en flaska vin och baguette med pålägg, samt choklad till efterrätt. Sedan blev cours de phonetique:n bra mycket roligare! Somnade i två sekunder på lektionen efteråt tror jag.

Jävlar, nu måste jag sova. God natt!

Förresteeen så taggar jag svinmyckeeeet på sommaren och Edinburgh!! 

Dagens låt(ar): The Red Hot Chili Peppers -Californication, Snow (Hey Oh), Scar Tissue

image278

Mardi

I couldn't resist him... His eyes were like yours; his hair was exactly the shade of brown. He's just not as tall, but I couldn't tell (it was dark and I was lying down). You are everything, he means nothing to me. I can't even remember his name! Why're you so upset? Baby, you weren't there...And I was thinking of you when I came. What do you expect? You left me here alone, I drank so much and needed to touch. Don't overract, I pretended he was you. You wouldn't want me to be lonely...How can I put it so you understand? I didn't let him hold my hand. But he looked like you... I guess he looked like you. No, he wasn't you. But you can still trust me, this ain't infidelity! It's not cheating; you were on my mind. Yes, he looked like you. But I heard love is blind...

The reason why we all looooooove Internet...

Hahahahahaha... Jag dööööör!!!!

This ain't humane...


Livets små jävligheter

VARFÖR har jag inga pengar?! Jag vill SHOPPA! Smärta...
Hade ju fått bidrag från mamma att köpa skinnjackan, och så går de pengarna till sjukvårdsbesök och en jävla stödbinda för foten istället! ROLIGT. Dessutom gör det fortfarande ont i hjärtat när jag tänker på att jag var tvungen att lämna tillbaka den vita, söta klänningen från MANGO. Men jag köpte jeansshortsen och ett linne istället! Man kan inte få allt. Dessutom kommer jag nog använda jeansshortsen oftare än om jag hade köpt klänningen. Den var kort, genomskinlig och opraktisk och jag har redan många opraktiska klänningar.

Andra saker jag vill ha, förutom skinnjackan som numera är utom synhåll:


Alla t-shirts finns på http://www.tshirthell.com för 18 dollar styck.
+ En vit, ogenomskinlig bikini. Typ som den här, från Etam (är inte crazy in love, men den kan funka):

Glömde förresten berätta vad som hände den fjärde mars efter jobbet. Kom hem och så hade Quentin lagat mat till mig! Söt. Pasta och hemmagjorda köttbullar! Mmmm.. Så gulligt. Det var verkligen vad jag behövde efter många timmars slit på restaurangen. Lagad, varm mat. Lever fortfarande på det, haha! Yummy!

Imorgon ska jag äta middag hos Henrik och sedan blir det nog ut, tror jag. Han ska åka hem om fyra veckor, stackars mig!

Dagens låt: I heard love is blind -Amy Winehouse


image276

Bada

Idag har jag badat badkar.


Lördag kväll

Igår kväll kom Quentin över runt midnatt, han gjorde ett "Har du problem med alkohol?"-test som jag fick av min barnmorska när jag var hemma i Sverige över julen (det hade han, och jag också när jag gjorde det i Sverige, haha!), och sedan åt vi lite paj och sedan pasta. Gick och la mig runt 04 tror jag.

Idag har det verkligen inte hänt någonting. Jag vaknade och duschade runt två-halv tre och sedan gick jag till NAFNAF och tittade på jackan igen. Sedan Bastille för att prata med chefen. Foten känns lite bättre idag så jag ska jobba på tisdag. Henrik smsade så vi ska nog hitta på något i veckan. Tog metron till St Michel, gick till NAFNAF där också, sedan en liten promenad på gatan där Dior-butiken finns som Carrie ramlade i, i Sex & the City. Gick förbi Heiko by Heiko och provade solglasögon. Sedan tog jag metron till Voltaire och köpte Ben & Jerry's-glass (Chocolate Fudge Brownie...mmmm!) på Atac. Yummie! Gick hem och mötte Laure i dörren så jag följde med henne på Monop'. Kom just hem och ska snart äta paella till middag. Laure ska kanske till St Denis ikväll och sova där. Jag har förresten blivit bjuden till Toulouse av henne under påsken, men jag får se om jag kan eftersom mamma, pappa och Ida kommer i slutet av april. Quentin sa något om en helg med Jacques, Corinne med flera i en lägenhet i bergen, där det finns SNÖ! FÖRSTÅ PEPPEN!!! 
Men, som sagt, allt beror på datumet. 

....Senare. (21:54)
Nu har jag ätit och stekt upp köttfärs som inte såg så fräsch ut. Laure är på g mot St Denis och jag somnar nog närsomhelst. Puss!

P.S. Tack Crickan, vad gulligt :) Jag har faktiskt redan en del avsnitt brända på DVD, men det är den fina boxen jag vill åt, haha! Materialist, javisst ;)


Dagens låt: Bleeding love -Leona Lewis

Jag tror jag är förälskad...

Titta bara på honom. En sådan liten sötnos! Och bara 22.. Ack! Så ung, så oförstörd. (Annat är det med tjejer på 21, he e bara gamm!)
Idag fixade Quentin en tid hos en läkare till mig, så klockan 12:15 satt jag inne hos Docteur Emilie Chemla som klämde på min fot. Besöket kostade 220 spänn så jag tror att jag ska skaffa mig ett grönt Carte Vitale som tydligen alla har här, och som gör sjukvårdskostnader billigare. Läkaren tipsade även om att skaffa en ny, fransk försäkring istället för att lita på min svenska, internationella dito. Visade upp mitt blåa EU European Health Insurance Card som tydligen ska gälla inom EU (billigare/gratis sjukvård, jag vet inte), men något sådant hade hon inte sett förut. Sedan gick Halta Lotta till jobbet för att lämna intyg och informera sitt nya jobb om att hon inte får jobba på fem dagar. Därefter metro till skolan för att hämta läxor och lämna ett papper till läraren där det stod att jag inte fick fara dit heller på fem dagar. Stannade i typ 15 minuter och sedan orkade jag inte mer så jag drog hemåt. Det kom lagom till att slippa grammatikprovet, héhé. Metro hem, och så shopping på apoteket för 460 riksdaler: något som kallas för "Ligastrap" (se bilden nedan) och Voltarène, en kräm som ska smörjas morgon och kväll. Så det blir en stillsam helg för Fröken Thrysén! Det tackar nog föräldrarna för. Har förberett tacopaj till middag men eftersom vår ugn är lika stor som en låtsasmikrovågsugn för barn så ryms inte formen i ugnen. Så jag får snällt vänta tills grannarna har kommit hem så att jag kan sneaka på deras ugn, haha! Saker vi redan sneakar på: Deras internet, deras tvättmaskin, deras mat om vi är utan, deras pengar eftersom de vägrar låta oss betala när vi är ute...

Nu ska jag försöka sätta på ligastrap:en. Är förresten riktigt nöjd över att detta inte hände under sommaren (saknar sommaren idag!) när man vill vara out and about och flyga, simma och springa. Grymt skönt att jag inte bröt knölen också, satan vilken tid det hade tagit för det att läka.
Dagens låt: (givetvis) Sång till Carina Berg -Björn Gustavsson


P.S. Dagens äckligaste och läskigaste bild (FINNS det överhuvudtaget föräldrar som vill ha sådant här på dopet eller liknande?!):  

Grattis till livet

Roligt. Idag på väg från skolan skyndade jag mig nedför trappan till tunnelbanan för att metron redan var där, och så lyckades jag trampa snett. Kan inte röra (än mindre stödja) på foten, det gör svinont och jag jobbar imorgon. Reminder: jag jobbar som servitris. Grattis till att ha lyckats klanta sig typ två dagar efter att jag har fått jobbet, och grattis att jag typ inte kommer få behålla jobbet. Det ser inte särskilt bra ut att stuka foten två dagar efter anställning. Tack livet!

Åkte i alla fall till St Michel för att lägga undan skinnjackan tills på lördag, sedan tröstshopping i Opéra: ett par jeansshorts och ett linne från MANGO. Lämnade igen den vita klänningen. Har sett en snygg vit bikini och ett brunt bh-set på Etam som jag vill ha! Men ska försöka dra ner på shoppingen så att jag kan få råd med en plattång och Sex and the City-boxen.

Kom hem, tog ett bad, blev less, knaprade lite pain killers och pratade med mamma på Skype. Har ätit soppa och ska väl plugga snart. Bajs. Har ett grammatikprov imorgon, och vi fick veta det IDAG. TACK!!! Trevlig lärare. Hennes förklaringar suger och hon blir mer och mer en bitch. Gratttttiiiiiiis.

Crickan: Tack! Behövde verkligen ett jobb. Får se om jag får behålla det, haha! Såg att du hade lämnat en annan kommentar också.. Henrik är en kompis som jag gick på samma skola som förra terminen :) Trevlig kille!

Dagens låt: Big City Life -Mattafix


JOBB!Nu har jag fått jobb! På Indiana Café. Väldigt informell restaurang som ligger i Bastille, på Place de la Bastille. Öppet alla dagar 08H30-02H. 100 platser inomhus och 100 platser på terrassen. Mycket trevligt! 8 Euro i timman plus dricks. Provjobbade fredag kväll (17H-22H), fick jobbet och jobbade igen igår kväll (16H-00H). En grej som är lite konstig är att man måste ha med sig egen växel i början av kvällen (20 Euro) som man sedan tar tillbaka när man räknar kassan.

Så alltså, i fredags efter skolan begav jag mig till Indiana för provjobb. Följde med en svensk tjej nästan hela kvällen för att kolla hur allting fungerade. Åt kycklingchimichanga som var riktigt god! Det är lite texmexinriktning på maten; (som på The Grill House! Love.) Det serveras fajitas, tacos, enchiladas, burritos men också sallader och den obligatoriska bbq-sektionen. Det är dessutom happy hours mellan 17H och 20H. Drinkarna kostar då 5 Euro istället för 10! Första halvtimman av ens pass är alltid lunch/middagsrast så då beställer det man vill ha från menyn (utom det allra dyraste, de har kryssat över det man inte får ta, haha!) och gamar! :) Det är omkring trettio personer som jobbar där allt som allt. Har givetvis inte hunnit träffa alla, men det jobbar i alla fall runt 7 svenskar där (två killar och resten tjejer), några danskar, en finländska, två tjejer från Brasilien, en italienska, en kille från Belgien... De flesta kockarna är från Indien, Pakistan eller Afrika. Det första jag gjorde när jag kom var att kalla en gäst "tu" istället för "vous"... Pinsamt! Trodde faktiskt min hjärna hade full koll på att man kallar folk man inte känner -och särskilt på en restaurang- för "Ni" och inte "du"! Uj. Gästen bara skrattade, men ändå. Fy på mig! Gick till La Plage efter jobbet, tog vägen genom Rue de Lappe hem (jättefin gata). Pratade med Samy, fick ett glas ok champagne från ett äckel och träffade sedan Quentin, Valentin, Jacques, Corinne, Tibo, Alexis osv som hade varit på couscous-restaurang. Vi gick hem till oss och de stannade ganska sent. Åt chokladbollar, drack öl och så fyllde Corinne och Benoit i min "Bibeln -boken om dina vänner." La mig runt 05-tiden tror jag, och då var fortfarande Julien (svinfull), Benoit och Laure uppe.

Lördag förmiddag sov jag, gick sedan ut och fixade ett carte orange för mars månad, öppnade ett bankkonto hos LCL och började jobba kl 16. Lyckades glömma mina kläder hemma, så det var bara att springa hem igen och hämta. Riktigt skönt att jag bara bor 15 minuters promenad bort. Åt hamburgare och fick egna bord, dock bara fyra. Jobbade på till midnatt, drack en svingod strawberry frozen margarita och gick till La Plage igen. Pratade med Samy (igen), gick ner till källaren och träffade Valentin. Vi spelade babyfoot och förlorade mot två nördar som verkade ha vigt sitt liv åt "sporten". Gick hem, tog en välbehövlig dusch och gick och la mig. Somnade ganska sent och gick upp runt 15-tiden. Just före 17-tiden tog jag med Valentin (som också söker jobb) till Indiana för att hämta mitt veckoschema. De bad honom komma tillbaka med ett CV imorgon eftermiddag, så jag kanske får grannen till kollega!

Nu håller Laure på att göra middag, någonting med zucchini. Quentin kom över med sin kokplatta för jag lyckades ju paja vår när jag skulle rengöra den. Strömmen går i hela lägenheten när man försöker sätta in kontakten och så funkar inte skiten heller, så vi har beställt en ny som ska komma imorgon. Efter maten blir det nog kanske lite plugg och sedan sa Quentin något om en film.

Veckans planning:

MÅNDAG: 17H30- 01H30
TISDAG: 17H30-01H30
ONSDAG: Ledig
TORSDAG: Ledig
FREDAG: 18H-2H
LÖRDAG: 18H-2H
SÖNDAG: 17-1H


Har sett fina jeansshorts på MANGO: (29,90) och t-shirts (11,90), (15,90). Funderar på att lämna tillbaka klänningen för 42,90 Euro och köpa jeansshortsen istället. Vad tycker ni? Finns ett till linne på Mango som jag inte hittade på bild: ett jättesött linne med ett ankare på som kostade runt 20 Euro. Måste verkligen ha skinnjackan på NAFNAF, jag kreverar snart. Plus ett fint blått/grått linne för 12 Euro som jag såg när jag var i Bastille och dreglade över jackan för femitoelfte gången.

Så här såg jag ut i torsdags, när jag bakade chokladbollar efter en hel eftermiddag av städning: image253 Mouuuuu!!!!

Saker jag taggar för sjukt mycket:
1. Lönen
2. SOMMAR I PARIS
3. Fira midsommar som fan. Svensk mat, musik och den lilla (stora) nubben!
4. Åka till Edinburgh och shoppa i sommar
5. Åka hem någon/några veckor till Sverige och fira min födelsedag, bara ta det lugnt och göra ingenting. Berättade för Quentin om fenomenen smörgåstårta och prinsesstårta och blev nästan nostalgiskt tårögd på kuppen. Mmm... tårta.
6. Åka utomlands och sola.
Et voilà Quentin! Des gâteaux suédois!!! (Le dernier était fait par moi-même!!!)

Saker jag vill göra nu, i helgen eller väldigt snart:
1. Köpa den heta skinnjackan.........
2. Styra upp personalfest
3. Äta Ben & Jerry's (helst i vackert väder)
4. Dricka jordgubbsmojito på Les Etages i St Michel
5. Äta egyptiskt på Le Bazar Egyptien
6. Hitta en schysst salsaklubb
7. Hitta en schysst jazzklubb
8. Hitta ett ställe där jag kan bära min übersnygga blåa bakelseklänning
9. Hyra en film (Disney eller lättsmält), beställa hem mat och slappa en hel kväll
10. Se skräckfilm
11. Ha varm choklad-tävling: Café Flore vs. Angélina
12. Åka på spa/hamam

Och lite längre bort:
1. Köpa en stuga eller farmor och farfars torp och fixa till det. Det skulle bli så sjukt bra om man la in eletricitet och rinnande vatten, målade om, städade och fixade till. Om det bara hade funnits en sjö med brygga invid som man kunde bada i skulle det i princip bli det ultimata sommarnöjet!

Om jag gifter mig ska jag göra det på sommaren i mitt stora, gult-med-vita-knutar-hus-och-tillhörande-burspråk under ett stort träd på gräsmattan, invid det vita lusthuset. Just det.


Btw! Quentin har sagt att hans mamma har sagt att jag kan få välja ut/köpa en katt som ska bo hos dem i Villers-Cotterêts som ska vara min! Det blir så synd om katten ska bo i en lägenhet i trånga Paris. Åh, en egen katt i Paris! (Eller ja, lite utanför men whatever) Kissemisse!!! :)


Dagens låt(ar):
You've got the love- Candi Staton
Juni juli augusti -Gyllene Tider
Svårt att säga nej -Bo Kaspers Orkester & Lisa Ekdahl


Saknar er, mina små grisar!

RSS 2.0